:D :D :D

Nyårs outfit .. eller lite bilder på hur jag ser ut & mina naglar! jaa, ha en bra nyårsafton  för det kommer jag lätt ha, och vi ses nästa år! Puss & Kram till alla!!


woho!

Nu har jag duschat & klätt på mig, ska snart börja sminka mig. =)  Jag va hos farmor och farfar idag och åt lunch också. Ikväll kommer ju två av mina kompisar och  vi tänkte vandra hem till felix och kolla vad han gör och hälsa gott nytt år och det. Sen ska vi bara gå förbi pappa och sandra också. =) Kommer ta massor av bilder! :D
Det gillar vi! & sen vid 12 så smäller det! Eller ja, vi smälleraketer! Jag har massa från förra året och så har vi köpt mera. ska fixa klart mig nu, bidler komer ..

nyårsafton!

Hellu, förlåt för dålig uppdatering idag. Jag gick upp vid 10 och sen åkte till pappa och sandra och fixade naglarna. =) Nu åller jag på att städa, ska snart duscha också! Juste .. Tack Annika! :))))
Vi hörs sen, kram.

Nyår imorgon!

I'm home in my place! Webbar med en tuffing. Dah! Kom nyss hem dåra. Vi gjorde typ inget där borta. käkade lite och pratade fett mycke om allt möljigt, från cypern, från skolan, om personer. Om allt. As roligt. Sen kollade vi på film men sen gick alla ner och lekte med min syrra? & det pallar ju inte jag så jag kollade på filmen. =)
 

Denise skiner glatt på alla bilder självklart!

Every day every night, it's about you

Nu åker vi, ses senare eller imorgon! Kamera medtags dit .. (kanske tar ut bullen sen)

17.17

Nu är jag hemma från flottsbro! Haha. det gick ju bra. Ibörjan så sööög jag, asså jag ramlade så fort jag gick upp på brädan x) haha, men dom 3 senaste gångerna så ramlade jag inte en enda gång när vi åkte. & vi åkte alla backar! Utom familjebacken dåra eftersom den var avstängd. Vi träffade Hanna & Karin, Fabbe & hans kompisar, Amanda aholas pappa och henne, men hon såg inte mig. Tror bara att det var dom =) haha roligt. Ska käka nu. :) Pöss

30 december

Godmorgon! =) Nu har jag bestämmt mig att jag ska till flotttsbro & jag ska åka bräda! Daaah! Synd för Hanna & Emme. Dom kommer för det första skämmas som fan och sen kommer dom få vänta på mig tills jag får in hur man gör, det kommer väl inte jag ihåg? & det lär ta en timme om inte mera! Woho. :D
Men efter det, kansk vid 4 eller ska jag ju till Morin's. Denise, Emma och jag vet inte om Amanda skulle komma också. Aa, dom ska dit iaf. =) Roligt roligt. Nu måste jag ut och ta fram brädan!
Kram

Töffing

Imorgon ska jag kanske till flottsbro med Hanna Emme och kanske Kristin. Sofie kunde inte så.. aa. =) Men hallå! Jag kommer ju inte ihåg hur man åker skidor? :O Det va ju ett år sen! Va bredda på att jag kommer skämma ut mig! :D Mohahaha! Men jag inte bestämmt om jag ska åka bräda eller skidor, det blir ju tråkigt om bara jag åker bräda. ;)

halv 12 snart

Nu ska ni få lite bilder, ni får inte alla för då blir det 152 och det orkar vi inte. ;)

och ja.. sen fick hanna ta min kamera när jag spelade och såhär blev det -.-

 
Sorry att jag inte lägger upp flera eftersom jag har hur många som helst, men det tar sån tid så orkar inte. :))))
Sen köpte jag det hära ..



Hemma hos Sofie

Nu sitter jag i Sofies säng och kollar på totaly spices. Spexy! Nej men nu ska Sofie fixa sina naglar eller sätta på lösnaglar. =) Vi var ju i farsta idag och shoppade lite! Ehm .. jag köpte 2 likadana koftor i svart och grå. Sen en tjockare grå tröja, lösögonfransar säkert något mera, tar kort och lägger upp ikväll, kanske om jag tar hem datan. ;)))

säg inte att jag tog bilden!! :D

29 december

hej allesammans, nu sitter jag vid bordet helt osminkad och allt! Kul. Vi kom hem runt 12 igår. Jag tog bort sminket och la mig. =) Klockan 3 typ så ska vi till mormor och morfar, men jag vet inte om jag ska med för Sofie frågade mig om jag skulle med till farsta och sen ska jag fixa mina naglar idag! Det kommer inte bli av annars.
Aja, vi får se vad som händer. =) Ni får bilder får igår  senare. Kram


Vad ska jag göra tills klockan är halv 2?

inget antagligen -.- Gud asså all snö har ju smällt? Nej inte all då, men jag gick ut med hunden och det va ju blött och usch! Det va ju också is i trappan. Åh nej, snön får inte smälta. Det är det värsta som fonns för då blir det bara slask kvar! EUW.


28 december

Godmorgon! vaknade nyss av att min brorsa kom ner med hemteleonen åt mig. Jag vaknade också 10 i 7 av att dom pratade väldigt högt där uppe tror jag. =) Nu har jag lite bråttom. Måste städa lite här hos pappa och sen äta och fixa mig osv. Sen måste jag vara hos mamma typ senast 1 och då ska vi till tyräsö och göra något. Sen ska vi på fotbollen. & då lär vi vara en timme tidiga. -.-  Men kanske jag kanske hinner blogga en gång innan jag åker, måste bara hjälpa här hemma för Sandra är sjuk och pappa jobba. Men nu måste jag dra! Kyss

Draft: Dec. 27, 2009

Åh jag ska på cup imorgon i bollmorah typ? Jippi, jag som älskar fotboll. Aja, så det kommer iaf inte bli någon bloggning efter 16.00 för jag kommer hem typ 12 på natten och då måste jag duscha och sen kommer jag inte orka blogga. =) Vi ska möta först Hammarby sen Värtan och sen Enskede. Ska ifs bli lite roligt. (A) hihi!

Kollar på tv ..

I'm home, yeah! Gjorde typ inget där borta, byggde med lego och kollde på Emil i lönneberga. -.-
Nu kollar jag på Hannah Montana.
Gud, visst är jag töntig? ;)))

NÖÖÖÖRD

MONSTER


måste skynda mig

slänger in en video ;)

27 december

tjoho bloggish, kom precis hem från träning. Hann inte blogga innan stallet, jag stängde typ av min mobil när jag sov så jag hade inget larm på, men som tur var kom pappa ner och väckte mig vid 10 över 7. :))) Nu ska jag duscha och sen kan jag kanske blogga lite snabbt. Puss

Pappa kollar på hockey, på mitt rum!

fattar ni? gud så tråkigt. Haha, han kollar ju knappt. Han ligger ju & sover?! ååh, ska snat sova eftersom jag ska upp senast 10 i 7 imorgon, yes ni hörde. Tycker ni att jag börjar blir väldigt morgonpigg? Nej men jag ska till stallet såå .. :)))) Allt för det! Kanske bloggar innan om jag hinner annars efter. Eller inte :O Just fan. Jag har träning imorogn också så bloggar kanske efter den då. aja, någon gång iaf.  C Y A B I T C H E S


skönhet


Ge mig tips!

Visste ni att jag började blogga i oktober förra året? Den bloggen hette Mellsan.blogg.se haha, men tröttnade.Jag har typ haft 7 bloggar om inte mer ;) men bara skrivit i några. Onödigt liksom. Men jaja, nu har jag den hära och ska försöka hålla fast vid den. =) Det låter nog bra! Men jag vet inte vad jag ska skriva om liksom, för att ni ska tycka att den är intressant.
Hiss & Diss ofta? Mycke bilder & videoinlägg? Mycke frågestundar? Ska jag ge tips om te.x. smink, vad som är bra och inte bra, hur man gör för att få det bra? Tips på hur man kan få killar? Tips på hur man kan dumpa?
 Vad tycker ni, kommentera?


klockan är bara åtta


Aw, visst är hon söt?

Harry Potter

tjoo, är hemma nu. Sitter i soffan och kollar på Harry Potter. Woho, grymt. Me love Harry Potter. Nej men vi var hos farmor och farfar. Käkade lite och sen gick jag och Adam ut i snön och åkte pulka typ(?) Sen kom pappa och  Stella. Haha det är faktist roligt att vara i snön o ha kul. :))) Vi gick ju självklart in sen då och allt var ju blött då x)
Vi kollade lite på tv och sen åt pannkisar. Nui börjar Potter igen. Cya

halv 2

Nu ska vi till farmor och farfar och äta lunch, ovanligt. Bloggar när jag kommer hem! :)))))


Whoopie



26 december

Hej på er alla flickor & pojkar! Jag har precis kommit hem från stallet. Åkte 7.40 i morse. Det va inte några där så vi fixade lite mat. Sen red vi och travade över bommar och lite sånt. :)))) Pappa och Sandra har åkt till fasta *skit* Ville följa med eftersom jag har presentkort! Idag har jag inget planerat. Ska väl städa ltie på mitt rum och sen så .. ja, jag vet inte. Någon som kanske vill göra något? (a)

tio i elva

Hur ska ni fira nyår?
Ska ni kanske på någon lyxig kryssning över nyår med vänner och familj?
Hemmakväll med familjen och bara mysa och film kanske ?
Träffa vänner och vara ute och smälla och kröka ?
Själv ska jag antingen vara hemma hos min moder med vänner och familjer och smälla. Eller hos en annan familj men med samma folk och bada, smälla & ha skit kul! Det kommer nog bli jätte bra. :D


ME <3 HORSES

Hellu, nu är  jag hemma från mamma. Kom hem där från stallet runt .. vad kan hon ha varit? kanske halv 5. Runt dära. Sen så kom Brorsan & lá familja kanske halv 6 eller något. Käkade lite och sen öppnade paket. :))))
Jag fick ett presentkort på Lyckås.
Ni som inte vet vad det är så är det en hästaffär om man säger så. Ska fixa pengar till ett par läderstövlar, väska till stölvarna och en jacka. :)) Bara en sån "väska" kostar liksom 500. & stövlarna runt 2000 och jacka kanske 1500. Inte det billigaste ;) Men det är ju självklart värt det. :)))


Video . Blir konstig på video .


Kan inte julafton vara 2 gånger om året?


Så ser jag ut nu/idag. Men ska til lstallet vid 1 så då sminkar jag mig och det efter, satt bara på mig det här nu. :))
Men kommer nog se ut så sen efter också.
 
 
Lägg märke till mina nya örhängen med dödskallar på, Laila Bagges nya märke. Har ni sett att när hon satt i juryn i idol så hade hon dödskallehalsband, armband och örhängen. Det är hennes märke. Jag fick såna örhängen, skit snygga+väldigt tunga!


ursäka bilden ;)

nu går jag och duschar oh det.


25 december - Juldagen & "minijulafton"

Godmorgon! Jag är super glad. Någon annan som också är det? Jag är så himmla nöljd med mina julklappar! weii .. Jag vaknade nyss av att min lampa ramlade på mig typ? haha. Jag ska snart äta frukost och sen duscha. Efter det så vet jag inte riktigt. :O jag vet inte när vi ska till irre och edde, om det är på dagen eller kvällen. Om det är på kvällen så ska jag iaf va med kompis! :))))))

25 december - Juldagen & "minijulafton"

Godmorgon! Jag är super glad. Någon annan som också är det? Jag är så himmla nöljd med mina julklappar! weii .. Jag vaknade nyss av att min lampa ramlade på mig typ? haha. Jag ska snart äta frukost och sen duscha. Efter det så vet jag inte riktigt. :O jag vet inte när vi ska till irre och edde, om det är på dagen eller kvällen. Om det är på kvällen så ska jag iaf va med kompis! :))))))

Every day. I'm sorry


Lite bilder från julafton hos pappa


Tur .. jag hade laddat upp en bild i "albumet". Så såg jag ut iallafall. :)) + lockigt hår och klackar!

Första bilden på min kamera, på mig och pappa.

Stella din godisgris!

Aw, lilla vovvsingen va med såklart!

elva

juste, jag sa till er att ni skulle få se vad jag hade på mig idag :)) skulle lägga in i morse men då stängde jag ner allt så orkade nt göra om det och nu har jag inte sladd -.- men tur att jag fick en kamera då och tog lite kort med den. :D Om ni har tur så kanske jag orkar gå ner och hämta den. :)))
Juste.. jag fick ju trisslotter också :P inte för att jag vann då men men. =) 


älskar julafton

hejhej! Har alla haft en bra julafton? Det har jag verkligen haft! Har fått det mesta jag har önskat mig. Data, kamera, aik tröja, presentkort, smycken, kläder, vantar, parfym & lite sånt. Såklart mycke mera men det där va lite. :)) Nu bloggar jag från min nya data, hos pappa, Fick en data hos mamma också (A)
jag tycker nästan att julen är bättre än födelsedag för man får ju fler presenter ;P men man blir ju äldre på födelsedagen.  :)))
Nu ska jag glo på tv lite


24 december och ...

.. JULAFTON! Woho. Yes ni hörde. Det är julafton! =))) Jag fick faktist ett paket av tomten nu på morgonen & det va et par vantar som jag har när jag rider. Klockan 12 så kommer mormor och morfar och några i släkten på mammas sida och sen vid typ 3 eller nått så åker jag till farmor och farfar till släkten på pappas sida. Så jag är hos pappa på kvällen coh mamma på dagen. Så jag ska nog snart börja gå och fixa mig. Iallafall sätta på min locktång, den tar typ 7 år att bli varm -.-  Ni får bild på min "julaftons outfit" sen. :)
Puss på er!

på tal om..

den hära fina bilden så ska jag be min syrra gå på min rygg som adam gjorde idag :)) jätte skönt. Fast adam väger nog enaning mer än molly ;) menmen, sen ska jag duscha och ta i hårinpakning och sen smörja in mig och allt! Nice






suckers

Person du tänkte på? Sebastian ;)
Gången du grät? lol, jag gråter aldrig.
Gången du var i Göteborg? två år sen
Gången du var i Stockholm? bor hära?
Gången du var hög? never
Personen som såg dig gråta? jag själv antagligen

 ANTINGEN ELLER :

Svart eller vitt? svart är min passion. black black black ;)
 Hund eller katt? hund
 Tv-spel eller datorspel? tv
 Lunarstorm, helgon eller Playahead? -.-
 Choklad eller lakrits?  lakrits
 Göteborg eller Stockholm? stockholm 
Högerhänt eller vänsterhänt? högerhänt
 Coca cola eller fanta? cola
 Pizza eller kebab? pizza
 Randigt eller prickigt? randigt

 ANTAL

 Personer du älskar?  vänner, familj
 Personer du hatar? vissa
 Festivaler du varit på/ska på detta året? ?
 Personer du saknar just nu?  jaa du ..
Ska du träffa imorgon? tomten
Sjöng du senast för? hanna emme Adam?
Ringde du senast? Mammsen

 VAD :
 Gör dig glad? Glad familj, glada vänner som får en att skratta
Gör dig ledsen? mycke
Vad vill du helst göra nu? sova och vanka upp igen! (då är det julafton)
 Önskar du att du slapp göra? plugg
Längtar du till? skolan såklart! ^
 Ångrar du nått i ditt liv? jarå
Är det bästa som hänt dig? det finns en del
Är de sämsta som hänt? ..
Hur mycket är klockan?
20.51

onsdag

Alla pratar om att Tayler är snyggare än Robert och tvärtom .. blabla. Då har jag en liten fråga.
Vem tycker ni är snyggast. Robert Pattinson eller Taylor Lautner?



V.S

bara några timmar kvar

Tjohoo, nu är jag hemma från stallet. Jag åkte dit en stund så whoopie fick göra på sig :))) nu är det bara några timmar kvar tills det är julafton!! :)))) Spännande! Haha. Idag så åkte jag till Huddinge blev det, med Sandra. Skulle bara köpa en klänning. Där träffade jag några i min skola och så såg jag Emelie & Sarah. Sen såg jag några fler i kvb. Det va as mycke folk (tycker jag) Det brukar väl inte va så jätte mycke folk dära?
 Ska passa sys now. Puss


23 december! ♥

Namen tjenare gullungar! Nu är vi vakna och glada och jossan har iochförsig gått hem då. Men Emma kollar på Disnay Channel och allt laggar (min tv är cp) eller något. & Hanna frågar mig, Hur kan man noppa ögonbrynen? Gör inte det ont? Visst låter det som att vi har roligt? ääh, snart ska hanna & emme hem och jag ska nog till farsta och kolla på en klänning tills imorgon! Sen så ska sandra göra manikyr på mig (A)

               
Iloveu

Snart så ..

Nu ska vi kolla på tv och sen säga godnatt till alla. Cya tomorrw :)))

haha kolla vad gammalt!


Snabb videoblogg=)

Haha, hanna och emme kollar på disney chanel, jossan sätter upp håret och jag är snygg som vanligt=)
ps. inget ljud, något lagga -.-



hej sötast

hejhej coolingar. Nu är vi hemma från stallet =))) Det gick super bra! Vi åkte dit typ 2 timmar innan. haha. Nu sitter jag här framför datan och dom andra kollar på Disney Channel. & jag lyssnar på min älskling på youtube!
Han är så snyyyyyyyygg och sjunger som en ängel. Love him. Jag tror att alla ska sova hära om vi får plats (A)
Det kommer bli roligt. :)))


hanna tönten hedman


MOHHA hittade lite bilder på datan från . .höstas typ?
aja, reb & ros skulle nt va med oss idag så jossan kanske ska det ist. =)

S Ö T N O S


Tips!

Här kan ni få lite tips på hur man skapar en bra blogg!

1. Ha en fin header som många gillar, men ha den inte för länge. byt gärna rätt så ofta.
2. Skriv om intressanta saker. det får inte bli för mycke, då blir det bara jobbigt att läsa.
3. Uppdatera 4-6 gånger per dag!
4. Kommentera andras bloggar, då kanske någon kollar in din blogg.  
5. ha en bra attityd och va alltid glad.
 


Snart kommer tomten!

Sådär, snart ska jag väl ta och fixa mig. Jag tror att jag ska träffa Hanna Emme Rebecka & Rosanna snart. Eller ja, dom kanske sover. Jag vaknade ju as tidigt idag och det är ju ändå jullov! Det är ju då manska sova. Men dom ska iallafall följa med mig till stallet när jag hoppar =))))) sen kanske dom sover här .. vi får se.
WOHO om 2 dagar är det .....JULAFTON! Någon mer än jag som längtar? :D


22 december

Godmorgon! Jag är as trött. Menmen, ska sätta på mig ett par braller och sen ut med hunden. Käkar frukost efter det =( brb


iloveu

Nu är jag hemma från Emelie, sov inte dära. Kanske göradet senare i veckan =) Jag har ju precis kommit till pappa så jag är där lite nu. Jag och Emelie va hos hennes pappa och hon städade bara sitt rum dära och sen gick vi till hennes mamma och satt vid datan och sen gick vi tillbaka till hennes pappa och hämtade film. Sen va vi ute lite också och vi såg så himmla coola ut! hahah! Vi gick förbi några också och alla kollade på oss som om vi var konstiga. =)

kvart i 5


Nu är jag hos emelie, hära är lite coola bilder på henne :D

Tråkigt


Visste du?
Att jag svär ofta.
Att jag sjunger som aa gud jag vet inte vad. 
Att om jag ska gifta mig så måste han vara rik!
Att jag är livrädd för myror.
Att jag sjunger i duschen!
Att jag kan skriva med båda händerna.
Att min favorit färg är svart.
Att kärlek inte finns.
Att jultomten faktist finns.
Att Brittany Murphy är död.
Att det som är mest skrämmande just nu är att Felix (gnomen) börjar växa ikapp mig!!!




Jag älskar dig .. I evighet



Just nu sitter jag och äter min goda lunch som då är macka och oboy. Ska snart sätta på mig en annan tröja och sen smsa emelie och kolla om hon har kommit hem från tandläkaren. Hon skulle bara dit och sen kunde jag komma.
=) Jag tycker att jag är riktigt julig faktist .. jag har rööda naglar!

21 december

tjoho alla söta människor! Vad händer denna vackra dag? jo, för mig så ska jag snart ringa pappa och kolla vart han är. Sen hade jag tänkt att åka till Emelie och sova dära (om jag får) Snart är det Julafton! Det är ju bara .. typ 3 dagar kvar, om jag har räknat rätt =) Vad önskar ni er i julklapp?


I'm in love ..


Grattis min ängel!

Grattis på 13års dagen din tönt



20 december

hejhej sorry för att det har varit lite segt hära =) jag tränade ju igår och sen åkte jag hem och hämtade lite kläder och så va jag hos emma och hämtade kläder och sen åkte vi till denise och sov dära. Vi kollade på film på kvällen .. roligtroligt. sen åkte vi till andreas och frida och åt och det. Maya stoppade in fingret i ljuset och typ bara skrattade? jaa, konstigt. sen så fick vi reda på att frida är på tjocken. =)


fem över 4

Jag och Denise gick ut och kasta snö. Sen så gick vi till huddinge hallen och kollade på match och sen till tomtberga och sen tillbaka till huddinge h. :))) kallt. Matte kom och hämtade oss och sen åkte vi hem och spelade giutarr hero (stav?) Klockan 6 ska jag på träning till åtta och sen hem och duscha och sen till Denise tror jag. =)


19 december och 5 dagar kvar!

Godmorgon på er alla! =) Denise sov hära igår och nu sitter vi och äter frukost. Igår kollade vi först på klassfesten och sen på high school musical 1. haha! Roligt roligt. Sen så pratade vi i telefon med Josef Bredell och sen ville Denise ringa Felix men sen vågade hon inte prata så då fick jag göra det. Han och massa andra va i pshallen. TÖNTAR. nej jag skoja, men det va typ sofie hanna emme felle jakob hedman1 och några andra. =) Jag tror att typ Alex och jakob och ngra andra skulle "nattgibba" att dom siter där i stuvsta och bara kör såna där spel och dränker sig på energidryck. Låter väldigt roligt eller hur? ;))) Nu ska jag och Denise fixa oss och sen hitta på något roligt, antagligen gå ut. Kanske träffa någon (A) Puss


<3

Every day, I missing you more. I can't do anything without you.
I don't belive you. Trying.


It's hard to go without you

Sådär va, nu är jag hemma från träningen. Vi tränade i 2 timmar och sen efter så fikade vi med lussebullar och saft =) Det va några killar som hade hallen innan oss som sa att dom skulle träna och inte vi? men sen kom stefan och hade pratat med någon i receptionen. Vid typ halv 5 så kom dom som skulle spela handboll, så dom kollade på oss en stund och sen gick väl dom och bytte om eller något. Matte är och hämta pizza så det blir min middag. :'( är inte så jätte hungrig även fast jag åt 2 mackor till lunch =)

Gaaammmal bild på sötnosarna!


Ska hem nu


I know, we are so sexy

Hanna sitter i soffan och är livrädd .. vi kollar på host wisper. Jag är skit trött, orkar inte trääääna! hjälp ..
Gud vad det ska vara jobbigt att röra på sig. Har ni hört tvillingar bråka? Gud så störande -.-
Ena får inte kolla på den andras bilder på datan. Då skriker dom på varann, typ "fitthora". Nu gick ena tvillingen och ska göra mackor till oss. hej betjänt (stav?) Mohahaha, nu ska vi små häxor äta och kolla på film och sen till huddinge hallen (A)


18 december

tjoho sötnosar, sitter i soffan hos morins. med dom och hanna och emelie! idag så städade vi mest i skolan coh sen fick vi våra nya klasser och grupper. Jag blev i samma klass osm jenni hanna rebecka kristin och fanny!!! :D sen i samma grupp som dom också tror jag. mohaha jag har har tagit massa kort med rosannas webb.



I go every day without you

December, julafton-nyår-februari


Feb/Mars-April


har måånga fler som jag kan lägga upp imorgon, ska stänga av datan nu. Cya

Home from loveland

tjooo coolingar! Nu är jag den bästa hemma från stallet och jag fick rida Bingo, han är ny i stallet. Han har kanske stått där i 2 veckor? jag vet inte men inte så länge iallafall. han var bra, men ville nog få mig att bli rädd :))) No way, that dosen't happend :D Asså ni måste se bilderna som jag och jenni såg på våran gammla data! kan försöka få dom til lden hära. Dom är ju pinsama! :O Om ni är snälla så får ni se, om ett ögonblick. Ska bara käka klart. Puss

17 december

hejhej nu sitter jag här med jenni och maya på bordet och molly. Vi käka flingor :))))) gott! Jag hade damp i morse eftersom bussen kom efter 25 min ovch jag hade bara tunna tights på mig. Skit kallt! Sen i skolan så försvann min mobil och jag blev skiit sur, men sen hittade Lwam den !!! :D Ska byta om snart och sen röra mig mot stallet. Puss på rumpan!


kvart i 9

jag orkar inte .. ska kolla på tv.

Lite av min höst ..

 ska visa lite bilder av min underbara höst 2009! Dock är jag inte kompis med några på bilderna..



halv 7



SNÖ! Wohoo, vem älskar inte snö va? Det är ju hur fint som helst. Men det är skit att det är så himmla kallt. Men det måste komma kramsnö för det är ju inte lika kallt! (känns det som) Dock är det inte bra att bli mulad (ALEKS!)
det är intelika gosigt!

SNOWBOARD/SKIDOR!
Åååååh jag måste ta med mig någon och åka bräda snart! Jag vet ju inte hur länge snön kommer vara kvar och jag måste ju hinna åka lite. :)) Liksom vinters höjdpunkt. Men det är ju inge roligt om jag åker bräda och alla andra skidor? Så jag ska tvinga ungen Jennnifer som aldrig stått p åett par skidor eller bräda, ska lära henne att åka bräda. :D Så va beredd nu jenni!

KLÄDER!
jag älskar kläder, jag älskar att shoppa. Det är ju hur roligt som helst! Men bara om man handlar till sig själv såklart och im man har mycke cash. :))


Sanningen kom in och lögnerna kom ut -/ 17.49

hej på er alla coolingar. Sitter vid bordet och har precis käkat och kollat på Hannah Montana, grymt i know! Gjorde min första snöängel idag faktist (A) wohoo, jag hanna sofie och lwan gick till ip efter skolan haha men alla frös as mycke utan jag då så jag gjorde bara min ängel och sem gick vi, men jag var ändå hemma typ efter 340 min. tog så lång tid att GÅ hem. Jaja, det va jätte kallt idag. men blev itne muulad! Men vi har ju fått regler att man inte får mula, kasta elelr något. Dom vill plåga oss. Fuck våra förra 9or som dödade Davve och Crippa. Tack vare dom så får vi inte.

My angel

Snö

Snö

My lips ;))

16 december

alltså först måste jag bara säga att teatern var grymt bra! Dom sa "fuck" lite många gång er kanske men skit rolig! Haha jag förstår varför den var från 14 år. Det va en liten kille på kanske 6 bast som satt framför och dom sa liksom väldigt mycke svordomar på scenen. :))))) hahah. Jag är kär i Fares Fares. Mohahah! Dom sprang nakna på scenen också. Efter skolan så vaet jag inte vad jag ska göra. Vi får se. Blir väl plugga plugga plugga. Jag har på mig mina canada och svart linne och svart kofta. Orkar inte sätta på mig något speciellt när jag ändå kommer bli .... mulad :'(

14.42

Igår: Juste eftersom jag inte bloggade igår så vet nt inte vad som hände! Jag kom til lskolan som vanligt och alla kastade inte snöbollar (dock inte på mig) För hjag ahde inte lust den dagen. Men sen åp rasten kommer en i 8an och en i 9an och bär ut mig och mular sönder mig och jakob tar min telefon och lägger i fickan och lägger upp mina nycklar och headset på skåpet. Sen så sprang jag in och då va jakob ute och så skulle jag hämta min mobil och då blev jag mulad igen, sen när jag kom in så hittade jag nt mina n ycklar och då var dom bakom alla skåp. Så jag klättrede upp och sen kom kasper och hoppadener bakom skåper och hämtade dom (KAOS) Vi fick välta davves och linneas skåp, sorry for that. ;))) haha coolt va? :D 

 Idag: Så var vi i stan, skiiit kallt! Vi gick runt och gjorde massa frågor och sen gick jag, fanny, linnea och malin och käka på något taco sak och där var många och sen kom hampus jsälvklart till oss och sen stack felle och alla och sen gick hampus med oss flickor. Vid tio i två så var vi i årstaberg och jag skulle ta bussen som gick två så jag hanna och vicky sprang, glömde säga hejdå till alla. haha. Nu ska jag forsätta klä på mig och sen åka till stallet *kaaalllltt* sen skynda mig till stan (igen) teater med bästa Feeeeeeeelix.
PUSS!

15 december

någon tröttmössa hära? hihi , I am. Sorry att jag inte bloggade igår kväll, kom hem vid 6 från stallet och sen badade och sen vid 18.00 kollade jag på "svenska hjältar" Det kanske är lite långtråkigt men faktist väldigt bra.
Snart ska jag ta och borsta och sen sminka mig liite. Ska ju till gammlastan på typ stadsvandrinng och sen julmarknad -.- Hur roligt låter det när det typ är snöstorm ute?
Loveubästis bild från okt/nov


14 december

Godmogon på er! Jag är grymt trött idag. Sitter typ och sover .. nej men nu har jag sminkar mig och lite granna, ska snart gå upp och äta lite frukost och kolla om resten av familjen kommer vakna någon gång. Som ni hörde igår så kommer jag kanske blogga ikväll. vi får se :))))

Outfit:
Tublinne
kofta
lackleggings
skärp & smycken

I will never let you go ..


Ge mig snö & jul nuuu

Jag och syskonen har bakat med farmor! Det va väl roligt, gott var det iallafall. Ska snart äta och sen ska jag till felle tror jag. :))) ska plugga .. MEN OM BAJSUNGEN SVARAR NÄR JAG SMSAR. haha hans morfar är med i julkalendern bara så alla vet :D
Imorgon ska jag till plugg och sen efter till läkaren och göra lite saker och sn ska jag till stallet! Blir kanske lite sen bloggning då. ;)


13 december -/ känndes nästa nsom jul ..

..11 dagar kvar till Julafton! Åh, igår känndes det verkligen som vinter och jul. Det snöade jätte mycke och jag och pappa hade krig vid OK. Sen åkte vi till farmor och tutuade på Sara & Lolla, HAHAHHA ni ksulel ha sett deras miner asså!! Dom såg het skräckslagna ut! Sen sov jag hos farmor och typ tänkte "imorgon ska jag upp och göra snögubbe" sen när jag vakna ba, nej men då var ju all snö borta. SKIT TRÅKIGT. Jag tog iallafall massa skit fina bilder vilket ni får se nästa vecka :D eller snarare imorgon :D Vid halv 11 åkte vi till ******* och ******. Mohahaha. Roligt roligt, det blev nog bra. ^ Nyfikna? Mohaha, ni kanske får redan på den efter julafton. :O
ska käka frukost/lunch nu. <3

M-/

Ska till mamma nu och hämta fotbolls kläder och lite sånt. Ska käka och sen hämta upp Jossan och sen ska vi på match i Sollentuna, möter Sollentuna United. Roligt. Vi hörs efter det :)))

josefinjohansson gästbloggar(aa)<3

Tjenare, Jossan da king här:P
Gäst bloggar lite i mellis blogg, jajadt vet ni ju redan, menmen.. Melli så snäll som hon är ska ju hämta mej idag och sen ska vi åka till matchen, kulkul..! men nu ska jag dra, glöm inte att kolla in
min blogg

puss<3


spänning i luften ..

vem vinner idol 2009? Jo det ska jag ta och sen om en liten stund. Hoppas Erik vinner dåra.


idolfinal

Åååh äntligen äre freedag, IDOLFINAL faktist! Det ska bli spännande, tror det blir Erik som vinner för Tove åkte ju ut (ofattbart) så då måste ju Erik vinna, någon som håller med mig? Ska nog käka lite godis och sånt .. kanske. Åt ju på donk idag så det får inte bli för onyttigt. Men imorgon har jag match så kanske lite blir det. ;)



ORE?



ska käka nu, liite

11 december

hejhej på er gullungar. Dagen började 08.45 med Lucia tåg i matsalen, det var ju 9orna som varje år. Jag och Jenni garvade as mycke & vi filmade också. Goran och Jakob stog fan och dansade när dom skulle sjunga något, dom var tomtar. Coolingar. Sen höll en kille på med något typ lekte med ljusen? HAHA. Sen höll han på att driva och va helt ointresserad av Lucian. Sen så hade vi pyssel och vi fick hålla på med lera i olika färger. Jag tror do flesta typ gjorde tomtar och snögubbar typ. Man kunde göra olika figurer och örhängen och lite olika saker :)
Sen slutade vi typ runt ... 1? Aa något sånt iallafall.
Det va väl mysigt. Mohahah, jag ägde på att göra såna saker!!
Sen drog jag och Kk till farsta typ vid 2 kanske? Vi gick runt lite och sen köpte lite JJJulklappar. Sen såg jag Sarah tjul, haha va lite roligt eftersom jag va med henne igår. Sen käkade vi på donk och då såg vi Lolla & Sara Hel. Vi bankade på fönstret och det, mohha. Sen skulle vi hem vid 5 och då villabajsungarn att vi skulle komma till donk igen, men det orkade vi inte. Sen åkte vi hem och nu sitter jag hära! :D
                                   


10 december

tjo breeeeee, nej jag skoja. Men nu är jag iallafall hemma från stallet, hade teori. Kollade på gruppen innan och lite sånt, super duktiga :) Efter skolan så åkta jag hem och gick till felle med han och hampus och sen kom robin westling, sarah tjulander :) och typ victor hammar ? aja what ever me det. Vi gjorde inget, kollade lite på film. Sarah och victor stog och kramades och höll i hand, Dennis är ju typ världens gulligaste och så håller sarah på med victor, asså victor!!... babyface liksom! Aa det är deras problem, hoppas dennis får reda på det :)

Imorgon ska jag kanske till farsta med bäästa Kk. Ska handla julklappar, men vet inte om jag får för pappa bara för det som hände igår liksom? bajs. Ska snart duscha och sen kolla på tv typ.
Ps. Josef Bredell fyller år idag så glöm inte gratta! Kyss ♥


ska kolla på tv nu ;)


I don't give a fuck

Everytime I think about you, everytime I hear your name
I just miss you more and more


Gud jag fick typ panik ..

skolan har vart bra, roligt som vandligt (inge märkvärdigt) sen efter skulle.. jag sofie felle hampus och alex till kvarberga och typ träffa någon eller nått och sen kommer typ.. 40 pers? killarna bara det är dom!
Då sa typ sofie ba, nej dom dära är små kanske några som går i 2an. Sen jag ba, nej det är dom! för en av killarna rökte och det gör man ju inte i 2an. Då kom en kille och typ sa hej vad händer och det, skit sjysst och sen kom alla andra. H A F typ skakade, nej men asså dom var lite skraja. alla följde efter A. skit synd om han för dom gick bara fram till han och inte till dom andra. Vi gick runt typ från kvarnberga hela vägen till hockey hallen och sen in i skogen och sen till kvarnberga igen och då .......*SMACK*
sen stannade alla och så kom hannah den bästa till mig och kramade mig och så. Träffade lolla och elin också, dom gick med någon kille. Sen så typ gick jag hampus maurer sofie felle och typ någon mer mot hemmet och sen så gick jag bara med hampus sofie och maurer och sen sa jag hejdå och det och sen gick jag ENSAM hem, kolsvart, 2km. mohahaha


Min sexiga oklara teckning


9 december!

Igår var det först skolan, hade fett flumm. Sen åkte jag hem till mamma oh bytte om sen åkte jag till stallet och hoppade Goliat. Sen efter det åkte jag direkt till Johan och firade han. Där skulle självklart fredde hålla på och irritera mig -.- Snart ska jag sminka mig klart och sen äta. Idag ska jag kanske träna, jag vet inte riktigt :)
kanske skulle handla julklappar, det är ju snart julafton! :O gud vad stressigt, det kommer fan inte finnas något kvar i affärena. :)) haha. skit i mitt hår och ansikte på bilden, kommer inte vara så sen.
Kyss

nearly christmas


17.59

Woho .. jag skulle göra ett snyggt packet som man kan lägga någon julklapp i. Det blev helt misslyckat. Jag tog såndär röd grej och smällte i ett ljus och sen skulle jag trycka det på pappret när det hade börjar brinna och jag fick ju panik då. Det började typ brinna på pappret fast det kom rött och aa.. lätt att förstå mig eller hur? ;)
haha iallafall, jag satt två tomtar på också och sen hjärtan. Mohaha.

Ska käka nu, C ya



7 december

Är det bara jag som tycker att Sandra "Kan Dee" ritar skit snyggt? Man ser verkligen när det är hon som ritar.  Hon har liksom en speciell stil, hon ritar skit snygga figurer som påminner om varandra. Skulle kanske önska mig en av henens tröjor i julklapp?
Se ni vad sjukt snyggt?

 

Kan dee '


20.13

Nu är jag hemma från stallet som ni kanske märker. Det gick helt ärligt väldigt bra! Mohahah .. tillohme mamma sa att det gick bra ♥ YEAH. Imorgon så ska jag ju inte rida så jag hittar väl på något roligt eller åker hem och pluggar eller något roligt (A) vi får se.. Nu sitter jag iallafall vid köksbordet och äter apelsin och kollar på något pogram. Ska snart duscha och sen kolla på tv med mammsen en liten stund.
Kyss


6 december

hejhej sötnosar. Kom nyss hem från södertälje. Var där på julmarknad, det var inte roligt! haha det regnade och var kallt och aa .. Det gick väl bra att gå upp i morse och vi kom iväg i tid. Vi åkte först till edbohallen men det va fel så vi åkte till det östragymnasiet som jag sa att vi skulle till. Det va ganska jobbigt eftersom jag inte har tränat fotboll på några veckor. Har ju varit sjuk som inte har velat gå över. Trist.
Mamma är kvar på julmarknaden och fixar lite sen när hon kommer hem drar vi till stallet. Jag måste hinna rida och fixa innan dom ska typ salta ridhuset. ♥
Hare bra så länge.


18.33

Gottgott med lite mat i sig. Äter inte så mycke längre men ändå. Ska duscha now. ♥
Kanske kör någon hiss & diss sen?


17.50

Åh shit vad kallt det är, jag frös ihjäl i stallet. Gud, fy! Jag älskar när det är snö och kallt, men när det är slask och kallt så euw .. Imorgon så tar jag på mig jacka och tjocka vantar när vi åker dit. Vi ska ha Whoopie imorgon också istället för på måndag för mamma jobbar sent och jag får inte rida själv eftersom hon är väldigt het och kan inte ta det relax. Men hon är världsbäst iallafall! kan ta bild på henne imorgon och lägga ut, glömde det idag.



Okej .. nu ska jag snart äta och sen duscha och hmm .. vänta på Kk. :)))))) Skit jag har träning imorgon så vi måste gå upp typ 8 för att hinna? Jag vet fan inte ens vart det ligger -.- jaja, dom får itne bli förvånade om vi kommer lite sent. Hihi vi är så morgontrötta :D Alltså den börjar liksom 10 och sen så slutar den 12. Jag kommer aldrig orka i 2 timmar! Men hoppas vi kör fys för det är skit roligt och då ska jag vara med hanna och vi ääääääger jag svär! C Ya bitches

outfit


10.27

Snart ska jag på dansuppvisning .. nice! Det är typ i farsta tror jag. :))))) Sen efter så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, någon kanske vill vara med mig eller något? I don't know. Sen runt halv 10 så kommer kkrrriiiiiiiistiiiiin hit. Yeah! Hon slaggar hära. Vi kommer ha skit roligt iallafall. Vi får se vad vi ska göra, det är ju löördag så något roligt altagligen. Hmm .. nu ska jag ta och klä på mig och sen fixa mig och sen ska jag till pappa vet inte varför. han sa att jag skulle komma. Så jaa .. Vi hörs sen! Kyss


5 december

Woho, har gjort en ny blogg. Kom bara på något namn, har brist så ..
Kommer kanske inte blogga så ofta, bara när jag har lust. Det kommer vara rätt tråkigt ett tag eftersom jag har just nu 0 besökare, haha.
Kyss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0