sista januari

Hej sötnosar! Nu är jag hemma. Äntligen. Jag är as trött så kanske inte skriver så mycke. =) I lördags åke jag och pappa med moa och hennes pappa och danek till enköping. Vi packade upp och så dåra och sen åt vi lunch. Vid typ halv 3 spelade vi första matchen, sen åt vi middag och sen spelade vi andra matchen vid 8 och sen sista 20 över 1 på natten. Förstår ni vad vi var trötta? Sen gick vi upp vid halv 9.. fick inte så mycke sömn. Rosanna blödde näsblod för hon var nog trött, sömnbrist. Vi åt fruost och sen gic jag la oss och sov en timme till. Sen spelade vi match runt 12 och sen halv 4. :))) Packade ihop och åkte hem. Mamma hämtade oss 5 så vi var 7 i bilden. Trångt. ;P
SAGOSTUND (SKRÄCK)

MATCHER

PÅ VÄGEN HEM

Det va lite av 200 bilder :) Njut. Godnatt. Höres!


Nu åker jag! Hare .. :)

Åh vad kallt det är ute. Hos mig är det -21. Burr! Men jag måste ändå ut. YeY. Måste ut med hunden. Jag har redan varit ute idag, gick till mamma för att hämta kläderna. Glömde hunde då så nu måste jag ut igen.

Godmorgon bloggen! Eller ja, godmorgon kanske inte jag ska säga, vaknade av mig själv vid 7! och jag hade ställt min klocka på halv 8. Jag gick upp och duscha, åt, sminkade mig osv. Sen gick jag till mamma och hämtade kläder och en bok. Gömda. Någon som har läst den? Är den bra? Jaja, nu har jag iaf packat klart! Ska snart bara snygga till mig i håret lite och sen ut med hunden! Sen far vi till ip och sammlas och sen till Enköping. Jag bloggar troligsvis på söndag när jag kommer hem. Sakna mig inte för myce nu bara. Ha en trevlig helg! Puss på er! :)))


Godnatt sötnosar!

Omg vad jag är trött. Sandra har fixat mina naglar nu, dom är naturliga! Ingen förlägning. Men dom är riktigt snygga eftersom dom har vuxit. :))) Måste gå upp typ 8 och börja fixa. Sen måste jag gå till mamma och hämta resten av kläderna imorgon. Åh nej nu orkar jag inte blogga mera, godnatt!

Bilder fotade av mig


Jag älskar dig! ♥


Friday babys!

Hej bloggen och alla kära läsare! Jag kom nyss hem from school. Sitter och äter macka, är as hungrig. Maten suger i skolan. Jag är lite stressad, utan anledning. Hehe. Jag måste till mamma senare och hämta lite av fotbollskläderna. För imorgon åker jag! Woho. Jag och laget ska till enköping på cup, as roligt! Dock är det nog bara en tjej cup .. :'( Haha. Våran sista match imorgon spelas klockan 20  över 1 på natten! Snacka om att jag kommer vara heelst slut alltså. Jag komer säkert sova middag mellan matcherna. =) Men cup=ingen updatering i helgen! Men kommer självklart ta med min söta kamera så kommer mycke bilder! Det gillar vi. :))))))


29 januari

Godmorgon bloggen! Nu är jag strax klar och ska snart chila ut med hunden och sen vidare till skolan. =)Vi har so första och sen Id och sen ..? äsch, jag vet inte. Nu ska jag iaf gå! Hörs senare. =)

Bilder


lyssnade på denna på musiken idag


Mittbena

Vad tycker ni om min mittbena?
Hm .. jag sitter och funderar lite. Om jag ska forsätta att ha mittbena. Jag vet faktist inte. Hanna sa att jag såg yngre ut? Tack för den. Jag vill ju inte se ut som att jag går i 4an. ;) Det är ju grymt snyggt på vissa. Kanske inte på mig dåra. Haha. Men påtal om hår.. jag kanske ska färga det och klippa det osv. på tisdag, men bara kanske.
Har ju en deal med kristin att inte färga håret innan 25 mars. Men jag kanske inte håller det :$ då får hon ju straffa mig. ;) *synd om mig* men aja, det är iaf inte säkert. Vi får väl se. Då kommer mitt hår bli svart med rosa slingor!


sötnos

Aw, tycker synd om min stackars hund som drunknade i snön idag. Nej jag har inte mittbena.


Läxor läxor plugg plugg



Ser detta roligt ut? Fuck no! Sen glömde jag spanska boken hemma + engelskan. Så jag har väldigt mycke att göra just nu. Ska börja att läsa lite fysik och sen försöker jag göra matte. Jaa, dvs att jag måste stänga av vn nu för annars kan jag inte konsentrera mig. Jag uppdaterar sen, om ni har tur (A)


28 januari

Tju bloggen! Kom hem för en stund sen. Kollar lite på tv, ska snart läsa. Suck.. Vi har 3 prov på 2 veckor. Från v.3 till v.6 har vi as myce läxer och prov osv. Vi har spanska till imorgon, vi hade 2 svenska läxer och en engelska t denna vecka. Men det blev inge för vi hade vikarie. Jag har väldigt svårt att omma ihåg saker, glömmer lätt det som jag måte komma ihåg. Hatar det. :( Åh, jag vill vara bra i skolan. aja, försöker iaf.


2 dagar och sen helg!

Tjuhu bloggen! Nu sitter jag och min syster och kollar på tv. Snackar lite med Hampo15 också! Lika kul som vanligt. ;) Han får alltid en att skratta. En riktig tuffing alltså. Ikväll ska jag läsa NO. Suuger! Vi har prov nästa vecka. Asså man hör inte ens vad våran lärare säger eller något. Sen om man behöver hjälp med något så säger han bara "läs i boken". Åh jag får damp. H A T A

checka in hennes ögon.


27 januari

Tjoho bloggen! Kom nyss hem, vi typ 5 i tre och jag och anton sprang som galningar till bussen för att hinna, Självklart hann vi. Så snabba som vi var! Någon som kollade på paradise igår? Omg jag kan inte fatta att Cimon åkte ut! Först Catja, Stefan Cimon. Aja, jag vet ändå vem som kommer vinna. Hanna säger att jag är lik henne. Tack för den ;) Tråkig skola, like normal. Fick massa beröm på bilden idag, så grym som jag är. Bloggar sen <3

Foto: Jag | Modell: Rebecka

film now

Alla är inte perfekta. Alla är inte vad killar vill ha. Alla har inte det lilla extra.

Nu ska jag kolla på film med familjen. Jippi.


-

FITTA!

Rebeckas ögon!




Foto: Jag | Modell: Rebecka
Nu kollar jag på One Tree Hill. Det är ju faktist rätt så bra. Haha jag har inte direkt gillat det förut men men. Idag i skolan tog jag 100 kort på Rebeca som ni kommer få se senare. Hon har grymt fina ögon och ögonfransar! ;))) Dom här två bilderna tog jag på henne idag, jagvr tvungen. Älskar att fota hennes ögon, hon ska bli modell för.. mig!


aw ..



26 januari

Hej alla sötnosar <3
Kom hem för 30 minuter sen. Vi slutade 2 idag, skönt! Är as trött. Jag ligger i soffan och kollar på "Fresh Prince i Bel Air. Haha så skönt. Will smith, love him! Dricker lite smoothie (stav?) Gott gott. =) Ska bara chilla idag. Kollar på tv, läsa ovh lite sånt. :)))


back from that


Foto: Jag
Nu kollar jag CSI NY. Bäst alltså! Jag höll på att somna vid typ 9? Är fett trött. Men det är fan paradise idag! Vet icke om jag orka kolla på det. Kollar om jag håller mig vaken. =) Kollade ju på Johanfalk igår och då går jag ju och lägger mig runt halv 12 och sen går jag upp vid 6 liksom. Alldeles(stav?) för tidigt! Åh jag pallar inte!

Nytt hål


Fint va? Har gjort tt till hål i örat, eller ja. I torsdags! Det silvriga i "mitten"


CASHFLOW!


..

:( Det funkar inte läga in bilder från kameran till datan :'(Ledsen ..

varm dusch

Nu har jag duschat, as skönt eftersom jag var så frusen! Har damp .. igen. Det går inte att ladda upp bilderna från kameran till datan!? åh .. :(

Nu måste jag fixa lite saker på rummet, bloggar sen. ;)

25 januari, right?

Hejsan ungar! Omg vad jag är trött. Jag orkar knappt stå på bena. Jag låg typ och sov idag i skolan, va så himmla trött. Att rida hjälper inte direkt att bli pigg. Jag är iaf sur. Väldigt sur! Utan anledning såklart dåra. Men om någon rör mig nu så kommer jag klappa till den. Iaf.. så jag är jag sten rik nu! Jag har 500, grymt ballt! Fick de av mamma nyss. YEY. Ska fråga pappa också om jag får 300. Måste iaf ha 200 för måndadspeng och sen borde jag ifs få 200-300 och handla lite för. Jag har värsta listan med saker som jag måste ha! Ska duscha. :)

hemma

Hej sweeties! Kom nyss hem, ska äta sen åker jag till stallet. Hare!

hemma

Hej sweeties! Kom nyss hem, ska äta sen åker jag till stallet. Hare!

ge mig pengar

Åh, jag behöver verkligen pengar! Någon som kan skänka pengar till mig? (A) Jag är fattig, jag har bara 300 typ och jag måste ha 2000! Måste köpa masso av saker, hjälp! ska börja käna typ 500 varje vecka! Good luck :))


Gothia 2010!

Vet ni? Vi ska till göteborg i sommar med laget! (Gothia) Snacka om roligt. Det är ju inte bara fotbollen som kommer bli roligt. Alltså själva övernattningen och att vi typ ska sova där i en vecka. Beror på hur det går dåra. Fatta vad roligt vi kommer ha. haha! Läängtar alltså.

Man är ju där i runt en vecka, beror på om man får åka hem eller inte. Man spelar iförsig bara en match om dagen tror jag att det var. Sen var det typ disco där varje kväll, eller ja jag vet inte. Varje kväll låtr mycke men jag vet inte. Vi kommer iaf inte få vara där varje kväll, det är jag säker på. Vi lär vara där mellan 8 och 10. För vi får inte vara trötta till matchen nästa dag. Tråkigt! Jag och Moa kommer ragga feett med killar och svär! Det var ju kul i uddevalla och det är ju hälften så litet till skillnad från gothia. Så fort man gick förbi några killar så visslade dom eller fråga eter ens nummer. ;) Nu kommer alla killar stå på led för puddingarna i huddinge kommer.


make me smile

Oh gush. Shit vad jag är trött! Jag var ju på träning och jag märkte att jag inte tränat på ett tag. Jag höll seriöst på att dö, nej men ni fattar? =) Det var ju as jobbigt. Vi värmde upp som vanligt och sen spelade lite match och sen plankan, situps, armhävningar, utfall & masa mera. Aja, man får väl bita ihop och bara köra ! ;))

24 januari

Hej sötnosar! Nu har alla gått, jag gör inte så mycke. Måste verkligen öppna ett fönster och vädra. Det luktar instängt hära, euw! Igår hade vi roligt, haha. Jaa, orkar inte berätta så mycke nu. Hanna fimade oss & jag skulle lägga upp den på bloggen men allt cpade sig. Åh, nu är min k tangent sönder. Fuck. Jag fryser nu, det blev kallt. Idag vid 3 ska jag träna. Fan vad skönt det ska bli alltså. Ha inte tränat på länge. Vi ska ha fys, ännu bättre! Jag känner att jag har lust att bara springa allt vad jag pallar sen bli as trött. Haha, som igår, fast då ramlade jag ett antal gånger också. haha!

bästa


halv 12

tjuhu bloggen! Nu har jag fixat mig som sagt. Väntar på mamma, vi ska åka sen. Bloggar ikväll. Puss

Outfit



23 januari

Godmorgon sötnosar! Jag börjar min morgon med att kolla på La Ink. Familjen åker snart ut för att åka pulka och kommer ut i fria luften, själv stannar jag inne. Gillar inte att vara ute på vintern. Man fryser bara. Iaf, senare idag ska vi kolla på ett par nya ridstövlar.. igen. Mina andra har inte kommit och man kan alltid kolla på ett par andra och se om dom är skönare & snyggare! Det ska vi göra, men vi åker till Sickla idag istället. Sen kanske jag ska träffa några. Om jag hinner iförsig. ;)) Ha det bra!


Handboll på tv?

Vet ni vad? Jag ska nog börja göra headers. Jag har faktist lärt mig hur man gör. Vill ni ha en header så säg till mig exakt hur du vill ha den, vilka färger, former osv. Sen gör jag en test och så får godänna. ;)) Här är bara ett exempel hur bilderna kan se ut, kanske inte headern ska se ut såhär. Tips på hur bilderna kan sitta. Godnatt!
 


FF

Aw, sitter i min soffa. Ensam. Det är bara jag i hela huset. Snart kommer mina flickor hoppas jag. §

Hiss & Diss?



Rosa läppstift - Jag tycker att det är skit snyggt med rosa läppstift. Dock inte på alla. Jag använder det ibland. Det beror på hur jag ser ut i resten av ansiket och hur jag klär mig. Det är fint om man lägger foundation innan man lägger på läppstiftet, det blir inte så grovt då. Sen är det fint att lägga något rosa glans över läppstiftet.    

Make up stores foudation -
Den är skönt att ha i ansiktet. Den är väldigt tunn jämfört med typ H&Ms foundation. Jag tycker att den är myck tjockare. Men det kan ju också vara bra. Men jag gillar Make Up Stores. Om man tycker att den är för tunn så kan man ju ta flera lager. Men jag använder ju den och det blir vekligen skillnad. Jag tycker att det nästan blir för mycke med två lager av den hära.



Segt internet - Så jäkla störande när internet är segt eller när det inte funkar. Det är det värsta som finns, när man har brottom och ska sätta på datan så funka inte internet det bara står "webbsidan kan inte visas" eller något sånt, är inte det störande? Eller de kanske bara är jag som tycker det. haha.

Slasken - Hur kul är det att komma hem med dyngsura skor och blöta byxor för att det har skvätt upp slask. Usch fy blä säger jag bara. Nu när snön smällter kommer det bli as blött för att det är så mycke snö. Fatta vad blött det kommer bli alltså. Nej usch. Hellre väljer jag snön istället för slask. Kan det barainte försvinna?


Bild fix


Omg! Kolla vad jag gjorde, visst är jag grym? ska börja fixa lite bilder såhär ibland, ballt!


Drogar



så jäkla vacker


Svarta sekunder

Eller inte.. fuck dig Lia! Jag skulle till stallet och så ringer muppen precis när daddi ska hämta mig och ba, vi ska ha teori för hästarna ska vaccinerats. Åh är fett sur nu. Ska träffa några senare ikväll dom får mig på humör!

Nu chilar jag vidare till stallet!


22 Januari

Tjoho bloggen! Kom nyss hem från school. Ingen speciell dag idag, slutade med spanska test. Självklart ägde jag som vanligt så det är inget att prata om. Sminkade Jenni idag haha! Hon blev rätt så brun i ansiktet. Så sööt. Haha nu pratar jag med bästa i telen, bara babblar på. haha så roligt! Älska din humor. Måste träffa dig snart!
Grattis fjortis! Bebisen fyller 14 idag, glöm inte gratta! ♥


Planer innan natten


I feel all alone

Ni har väl inte glömt att gratta oscis? Naw, den sötnosen fyller fjortis idag iaf! * letar bild på han * Fan jag hade ingen bild på han. Nu är jag iaf hemma från stallet, jag fick rida Tiger. Gick faktist bra på han. Älskar rida han, är så skön. =) Ska snart ta någon macka och sen gå och duscha antar jag. Jag ska kanske spela match imorgon, ute! Burrr .. Klockan 6 typ i sollentuna! Det är då trafiken är, eller kanske precis börjar lugna sig lite. Hoppas det inte tar sån jäkla tid som förra gången. :)) Det är fan kallt ute, då kan man inte spela ute!? fyyy


to loveland

Nu har jag ätit & ska till stallet vilken sekund som helst! Hörs sen puss ♥

Rebeckas


What do you think about this?


stängas ner?


Ska playahead stängas ner? Har hört ryckten om att dom ska läga ner playahead. Alla fjortisars hemsida. Nej men det var ju synd för er alla fjortisar där ute! Te.x. Loooollla som är inne på playahead, haha fjortiiis! Jag änvänder inte det längre, bara om jag ska lägga in bilder till blggen så måste jag ta någon adress och det gör jag genom playahead. :)) Men lilla fjortisen Lolla addade mig. ;) så sööt. Nu passar jag mina bebisar till syskon.

har flera, orkar inte lägga upp alla


Hanna bebis, jennipennibaloou & fjantis


Why is it so difficult?

Hej på er sötnosar! Kom nyss hem from school. Vi slutade 12.15 men jag och jenni stannade kvar, fråga mig itne varför. Vi gick till kvarnbergsplan på lunchrasten för att jenni skulle hämta en tröja hos en kompis för hon skulle till cypern. hahaha! säkert .. ;)) Sen gick vi tillbaka och då hade vi ingen musik? Vi stressade liksom lite. ;P Men efter typ 25-20 min kom läraren och då hade alla dragit. ;)) Vi tog massa bilder idag som ni självklart kommer få se.


21 januari

Godmorgon på er! Nu sitter jag och väntar på at klockan ska slå 7.45 för då ska jag ta på mig ytterkläderna och pallra mig till bussen! Den går nämlingen typ 7.53? Börjar 20 över 8 idag och sen slutar jag kvart över 1. woho!
Skönt att sluta tidigt. Vi börjar dagen med so sen matte, spanska och sist musik! Skönt dag alltså. :)) Har med mig kameran idag som du sa jenni, så det kommer säkert massor av bilder sen när jag kommer hem. Nej men vi hörs senare dåra! Pusspåer


Godnatt dröm om mig


så jäkla fin baby! HAr ännu finare på dig! Godnatt folket!

Jenni penni baloou

hahaha jag har fett kul med muppen jenni på msn nu! :D hahaha love you dork! :D Vi planerar inför imorgon, gissa vad jag ska göra på lunchrasten! Nej det får ni inte veta. :D Bloggish imorgon! puss

Fina ljusbilder


Fonkey Fresh


Har du nån gång känt att ingenting känns rätt?
Allt är bara skit, varenda jävel kollar snett.
Har du bett om hjälp men ingen vill hjälpa?
Hatar du livet är du trött på att vänta?

Jag kan inte tänka klart,
mina tankar dödar mig.
Fan, jag skriker efter hjälp,
men ingen vill höra mig.

För alla bara skrattar och pekar
och snackar, folk trampar ner mig
som en fucking dörmatta.

Jag ber till min gud om
ett eget himmelrike för
snart har jag livet på
botten i Pinneviken.

För alla mina spöken, de
besöker min själ
och förstör mina dagar.
Fan jag önskar du var
här!

Jag är fast här på jorden,
besegrad av högre makter.
Vill lämna denna världen,
flyga högt över landet.

Men mina vingar brast,
mitt sinne blev fuckat.
Ingen vill förstå,
det inns ingen som fattar,
hur det känns att leva ensam
med känslan,
alla hatar mig jag har
alrig blivit älskad.
Vinden kan vända men
pass på att vänta!

Idag ska det hända jag är trött på att kämpa.

För alla trycker ner mig,
ja ställer mig frågan.
Finns ingentig kvar,
ni har släckt dena lågan.
Jag fäller mina tårar och detta
är slutet. Sluter mina ögon
och välkomnar ljuset.


För alla trycker ner mig,
ja ställer mig frågan.
Finns ingentig kvar,
ni har släckt dena lågan.
Jag fäller mina tårar och detta
är slutet. Sluter mina ögon
och välkomnar ljuset.

Ställer en fråga, vad har ni
emot mig?
Jag svär jag talar sanning
men ni vägrar att tro mig.

Ser ni hur jag gråter,
ser ni hur jag lider?
Tår fyllda ögon och
ett hjärta som svider.


Kanske inte färgar förens efter sommaren annars ..


Som sagt, jag tänker inte färga håret förens 25 mars. Jag vet, jag kommer inte hålla det .. blabla. Strunt prat! Jag har inte färgat det sn typ augusti/september! Det är faktist starkt gjort. Jag färgade ju mitt hår ungefär en gång i månaden förut. Det sliter ju as mycke, så det är därför! Sen måste man ju sköta om håret och det da men jaa. Sen den 25de mars så ska jag färga mitt hår & köpa nytt löshår! Men vet inte vilken färg.. vad tycker ni?


Back from school

Tjoho sötnosar! Idag var en vanlig dag som alla andra, självklart otroligt roliga. Var as trött idag å hade ingen humor alls! Idag på no:n så disikerade en av våra gruppen bläckfiskar, euw! Och sen på  våran sista lektion så var vi i det klassrummet. Usch! Det såg as skabbigt ut. Men iaf så hatar jagno för det är så otroligt tråkigt, man sitter ju typ och sover? Sen efter skolan så gick jag och Jenni till centrum Sen gick hon till Daniel för att fixa en sak. Jag ringde mamma och sa att hon skulle hämta mig i stuvsta så jag gick till ica. Då såg jag victor när den tönten kom från bussen, han tvingade med mig in på ica. Sen åkte jag till felle och lämnade läxor, han är sjuk.
Juste felle fyller år på fredag, glöm inte att gratta han då! ;)))) btw, visst är bloggen snygg? Tack Jossan!


skolan nästa!

Sådär nu är jag klar, ska snart tagga till skolan! C ya later! =))

20 januari


Tja bloggish! Nu sitter jag och äter frukost. Jag börjar 9.20 idag, Nice! Börjar däremot dagen med matte. Inte lika roligt. Men hallå, matte har blivit mycke roligare nu till skillnad från förra terminen. Nu för söker jag iaf :$ Jag är faktist inte så dum som alla tror! Jag kan vara smart om jag vill. ;))) Vilket jag inte ville förra terminen. =) Idag måste jag plugga lite, vi får se om jag är med några innan. Kram



Sista inlägget nue

Omggaash! Jag har brutit en nagel, omg jag dör! Ser ni! Det ser ju sajjkat ut. Ska nog måla alla naglar i samma färg så kanske det blir bättre. :)) Nu håller jag på att skriva på min svenska berättelse. Ska nog inte skriva så mycke mera. :)) Skönt att få det gjort! Ikväll så måste jag läsa minst 10 sidor i min bok "svart sekunder" Grymt bra bok! Sen måste jag läsa engelskan en gång bara (A) ååh, fett mycke. Sen måste jag öva på att oregelbundna verb också!? men gör det imorgon då (kanske) ;)) Ska ta macka nu och sen ta bort smink och sätta mig och läsa för sen är det ju paradise! :)))

Take me back to this place ..


Ska jag köpa ett sånt kanske? ;)


Vad tycker ni om detta djur? Det va mitt första djur som jag hade (tror jag) Det var iaf ett av dom första. Jag kommer ihåg att jag ad en kanin samtidigt som min chinchilla. Haha gissa vad den hette? jo typ Lilla Jeff. ;)
Gulligt vah? Men den var ju inge rolig eftersom jag var typ  år kanske och den gick ju inte att mysa med. Den bara sprang iväg och det. haha! Då fick jag en kanin. :)))) Men dom är ju jätte söta ... right?


18de

Okej, jag orkar inte ha "blogg pause"  Vill bara blogga ibland. höhö, visst var "pausen" lång? en dag.  Idag började vi med engelska, tack och lov att Rebecka kom idag! L o v e y o u. Hon jobbar med mig på englskan nu & annars hade jag fått jobbat själv.. för någon dissade mig. Host * .. hanna ..* host. Haha men nu är jag iaf med becka! Sen hade vi typ matte, lunch, slölj & sen svenska. Slutade typ 2? Sen gick jag,davve, hampus & victor till centum och sen åkte jag hem ;)

bara en vecka sen back on track

BLOGG PAUSE I EN VECKA NU.

hemma

Hejsan! Nu är jag hemma från nynäshamn. Jag är as trött, haha jag somnade typ halv 12 igår. Lite tidigt I know. Kollar på tv hos mamma nu, jag ska nog till pappa lite senare. Jag var ju på lyckås igår och jag köpte ett par nya stövlar och en jacka. Skit snyggt! Men alltså hon i affären sa att 37or var typ en centimeter för stora? 36 är ju typ för litet. Jag tyckte 37orna var bra i fötterna men dom var stora i vaderna. Men jaa, ska kanske byta dom imorgon eller iaf testa ett par 37or igen. Dom måste vara perfekt för dom är så himmla dyra!
Bloggar senare. :))

16 januari

Förlåt för att jag inte har bloggat! Har haft fullt upp. :))Ska ta och berätta lite dåra.

Igår:
Så gick jag hem med Felle och Davve, Felle slutade sist av oss med gympa. Så vi fick vänta på han. Det tog en envighet för han att byta om. Sen då var hon kvar i 3 och jag sa att vi skulle ta bussen 3. Men så missade vi sen för felix slöa. Då gick do mas långsamt för dom ville tqa ussen halv 4, men det palade jag inte. Vi gick till statiol och dom tjokade sig ofc. Sen så var hon typ 20 öve men då pallade vi inte ta den. Det tog oss typ en timme att komma hem. Vi fick hjälpa pappa md mssor av saker hemma, stressigt. Sen vid 7 kanske kom det massa folk och så blev det fiesta. ;)) Sen slaggade jag hos felle med davve! hahaha :D 
 
Idag eller nu ska jag till lyskås! Love yah!

Sliten ...

skriva skriva

Woho, jag är bäst. Ni vet att man sättet upp typ tre mål på utvecklingssamtalen. Aah iaf .. jag hade bli klar med min stickning, göra en engelska berättelse och en svenska berättelse. Alltså så dum jag är, man kan juliksom ta " bli bätte på multiplikationstabellen " eller " kunna läsa engelska flytande " alltså vad som helst, men ist måste jag ägna min tid till att skriiiva. Men jag har börjat på sv berättelsen. ;)) Ska äta nu. CYA

maya din skit

Nu är jag hemma, slutade 13.15 idag. skönt att sluta så tidigt. Pallar itne göra något speciellt idag, ska väl kolla på tv och lite så. Vid 6 så ska jag ju to the stable! Niiice. Älskar att vara i stallet! :))) Min syster är såå störande, söt, men störande! Åh jag som ville åka till Lyckås idag :( Mamma sa om vi hade åkt direkt när jag hade kommit hem kunde vi det. Men då kunde jag haft mina nya skor idag :(


Outfit and facelook


14 januari

Goodmornig sunshine's. Vaknade för 10 min sen, gud så tidig jag är.  ;) Jag ska snart sminka mig och sen gå upp och äta frukost. ;) Dagens planer idag blir väl, so, matte, spanska, musik.  Vi slutar typ 13.15. & vi brukar aldrig ha musik för han brukar alltid vara sjuk. haha då slutar vi 11.10 för man kan ju äta lunch hemma?  Hoppas han inte är här, men musik är ändå rätt roligt. ;)))

godnatt

Nu ska jag stänga av datorn, pallar inte blogga mera idag. Har brist. Bloggar imorgon. Puss ♥

DIN MUPP :D



band camp

Nu äre american pie, band camp! Har sett den föut, me nska kolla på de iaf. :)) nu ska jag sy ihop min bh, den har typ gått sönder så "ståltrådn" syns och det är inge skönt. :P Har fixat lite på mitt rum ockå. haha ;))
haha så jäkla skön filmen är i början x)

älskar er flickor

skit! Mitt lååånga inlägg raderades 2 gånger. har damp nu! Jag var med hanna emme rosie och becka idag. Men morins har gått nu. Är med hedmans. HAHA, helt plötsligt såg jag vitor bakom mitt fönster och då kom hampus och victor stormande in och röjde hela mitt rum. Och sen kom felle också. Han bärde upp mig as konstigt och var typ påväg ut med mig? jag satt halft på hans axlar och aa.. Dom var med några tjejer också, vet inte vilka. Sorry girls, hampus är kär i mig och victor är dö kär i mig och felix och jag är gifta. Synd för er, vilka nu än va ;) Victor glömde sin väska hos mig igår, därför kom dom typ. och hanna lr någon gömde den i lådan och vi hade en plan. hahaha, funkade inte så bra. :D Victor är dryg! så. Puss på er!  love ya


13 januari

Godmorgon! Vaknade  vid halv 8, men sen gi jag upp kvart i ;) Jag börjar 09.20 nice! Vi har typ "prov" idag. Eller något sånt. Men såklart kan jag allt (A) Nu måste jag gå, hörs sen! Puss

Kk

 

We rock on this song bitch! Love you honeybuney. Jag och Kk hade fett flum på so:n. Vi har bildat en kör! HAr fan aldrig flummat så här mycke förut som nu, men självklart jobbsr i också! ^ hihihi


Langa sötnos

Nu gick Hampus precis, asså ååh shit vad jag har skrattat idag! hahaha! Omg, Victor raggar på yngre.. Det är de jag säger, HAHA! Vi va i mollys säng och kollade på film massa. Tog massa kort, ni vill verkligen se dom, jag svär. Men måste få tillstånd av Victor först x) hahaha, till oh me min mamma skrattade as mycke, hampus var tvungen att gå iväg. hahah omg. :D Nu kollar jag på tv på "Cribs"  Fäätt tufft! CYA BITCHUS!

hahha


hahha


HAMPUS OCH VICTOR ! ;d

hejsan filmjölk ! ;p victor är bara jobbig , hampus är sööt ! ;o hampus är underbar han gör mitt liv bättre han e snygg o snäll .. victor är en ful tafsare  !!


Alla Grattar Alexander Davour idag



GRATTIS BABY!

Hellu! Den hära morgonen var inge bra, är sjukt trött! Idag ska jag fan till tandläkarnen 11.45 haha och jenni ska dit 11.15. Tuffing alltså. Idag fyller världens bästa år! Han fyller fjooooortiis!! HAn lär också bli äggad idag i skolan. Hittade ingen bild eftersom jag har ny data, annars hade jag lagt upp en som tog för ett år sen, fjortis då!
 

Snart hel ..

Fan vad jag hatar den hära kylan, älskar snö men usch vad kallt det. Det är okej om det är 5-8 minus, men allvarligt 18 minus är för kallt! Vi eldar typ varje dag här hemma hos mamma. Just nu sitter jag precis vid brasan, nice! Ska snart duscha så jag är ready för tvn sen. Då ska jag vara klar eftersom jag går och lägger mig efter tvn. Kanske hinner blogga innan jag nussar, annars gotdnatt & vi hörs imorgon folket!


mat mat mat

Nu sitter jag käkar nudlar! HAHAHA jag visste inte ens att det fanns förut? Jaja brukar man ha det med kertchup? aja vem bryr sig! Jag har varit i stallet från 5 till nu, innan var jag ju med Jenni, hahahha så roligt! Jag har ont i min rumpa sen jag ramlade. x) Det va faktist inte skönt! Idag är det paaradiiiise!! YEY

HAHA fyfan vad kul! Alla måste kolla, värt det!


Jennifer Hammarberg

tja tja, Jennifer här!
Vi sitter hemma hos mellis pappa, vi har precis ätit flingot typ! :D
Hahahah, omg! Jag måste bara berätta, när vi skulle hem från skolan så gick vi igenom typ "skogen" eller vad man nu ska kalla det, det var så jävla kul! Jag la mig ner på snön, och så satte sig Melli på min mage, och så kör vi ner för hela backen ty, omg! Det var så kuuuuul! :D
Sen när vi var ganska nära hennes pappa så ramlar hon typ självklart minst 20 gånger! HAHAHAHA! :D
Vi sitter och typ lyssnar på musik! :D
Vet uinte riktigt vad vi ska göra sen, jaja. Nu ska jag logga in på Facebook! :D
Här har ni min blogg töntar! ;)
Http://hammarbeergs.blogg.se

11 januari

Godmorgon alla människor! Redo för ännu än skoldag? Jag är redo iaf! Har precis sminkat mig, fattas ämascara. Sen när jag är klar så ska jag bara upp och käka och juste, jag har glömt fixa håret! De åste jag igöra nu. Cya bloggish!
 


Engelskiish

Jag är verkligen bäst på engelska, inte för att skryta. hahah not! Men allvarligt så är jag fett grym. Ja kan faktist alla 15 gloser utantill även fast jag bara har skrivit dom en gång. mohahaha I'm the best!

dady rocks

PPAAAAPPPA ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄST! Han fixade min bebis! Yes. Nu måste jag plugga .. jävla englska.

Jag behöver dig

Victor och Hampus kom till mig idag vid 2 och sa at vi skulle vara hemma hos mig och vänta på lolla? Öh no way! Så vi gick till lolla och där satt hon i sin säng, helt osminkad och allt. Snygging! Vi var där till typ halv 5. Sen gick jag hem till mamma och där va Denise och hennes familj. Åt lite och fika, sen gick jag hem och nu sitter jag hära. Har damp för min lilla data vägrar att starta?!?! När ja gskulel stänga av den tidigare idag så tröck jag på "lås datorn" och då laggade allt och nu går den itne att starta? :S sen gjorde Lolla det hemma hos sig också, emn då kom ju det upp att hon bara skulle slå in lösenordet! Jag har daaaaaaaaaaamp, pappa hjälp mig, den saken är min bästavän ..  :(((((((((


babybububuh

Every day, every hour, every minute, every second. I think about you you you. You are in my minds. I can't let you go. Why can't you just forget and forgive. I want to feel your breath right next to me..again. Hold me like you did before. Don't let me go. I want to be in your arms. Be there for ever. With you.

fototävling

Rösta på min bild i Http://threeonly.blogg.se den är tagen med min mobil ;))

10 januari

hellu baby's, nu håler jag på att fixa mig. Ska träffa Emelie runt 12 halv 1 sen ska vi möta Hampus och Victor, men dom sover säkert. :)) Sen ska vi nog gå till Jenni tror jag. Bäst för henne att hon har solat åt mig! :D
Ska sminka mig nu, puss.

How to save a life


knarkade denna låt 2008 i 6an. Ska slaggish nu. Cya


hampus hampus ...

HampusAndersson säger:
men tööööööööönt -.-.
H'ORA
oj
det var inte meningen älskling . jag älskar dig mest honey alltid vi .. du e bääsststt . FOREVER BABY

*Host* fjääskare!!!


Paradise

Paradise Hotel. Grymt, repris men fortfarande lika bra. Har inte kollat på det förut. Haha har sagt till mig själv att jag måste kolla på det men det har ju inte blivit av. -.- Men nu ska jag ta & följa det!  *dah*  Men åh, jag är trött. Men jag orkar inte gå och sova för då måste jag ta bort mitt smink och det är så jobigt, men jag kommer ju ändå gör det sen?


Världen anropar Victor surikat

Vad ska världen göra imorgon då? :D Jag ska träffa Hampus och Victor! Tror och hoppas jag. Eller jaa, Hampus sa att jag skulle det iaf. Och hampus är kär i mig bara så att alla vet! Han sa det till mig, ballish va? Juste, han sa också att vi skulle till Jenni imorgon? :O Juste hon är hemma nu! jäjä vi får sää. Nu smsar jag med Victor för er som undrar! & jag ska enligt dom byta namn på fb @ så vi blir familj. :)))

Looolla

Yeah! Ni såg lollos sexigt inlägg här under. ;) Grymt! haha något mer som va grymt va fan Alvin & gänget 2. Den va fäättt med gryööm! Mohaha, nu kollar jag på "Hundtricket" :)) den går faktist på tvn. Ballish. Blöggar snart

Röd mössa

Tjaa TÖNNTAR! : D luua här! : D Såå coolt Melli Hampus och Victor kom till mig! Pepparkakor runt hela jävla gålvet! Hampus är cp !!!!! Menar de verkligeen! : D jaj! nu ska'jag har tråkigt! Rädda mig skoja LO! TJAAAAAA

här är hampus!


hej cp blogg

Bloggen är cp, man ser bara vissa bilder även fast dom är i jpg. Störande. Fixas nog snart.

fin mössa huh?

Åh hampus Victor ska komma, eller det skulle dom ha gjort för typ en timme sen! dom är oerhört slöa. Nu ringde jag hampus och dom missade tåget Nu babblar han bara i luren. Iaf, vi ska till Lolla sen. Men jag hinnr vara där typ en timme för sen s ka jag på bio med familjen, kolla på Alvin & gänget 2. ;)))

9januari

Godmorgon, början bli trött på att säga så hela tiden. Iaf, vaknade nyss. Idag vet jag inte riktigt vad som händer.  Skulle kanske på bio med pappa? :O Jaja, annars så hittar jag väl på något. Det är 18minus ute, no way att jag går ut! Ska upp och äa frukost nu, puss

tuffstuff

Gubben, din lilla sockertopp. Gud så jag saknar din otroligt tråkiga humor. När man alltid har tråkigt kommer du där och gör något så man dör garv. Du får alltid alla att skratta, du gör så sjuka saker. haha. Du är den som får en att skratta tills man dör. Love you oavsett vännen.   


hiss?



* Mycke armband! Att ha mycke armband är grymt snyggt tycker jag. Alltså man ska ju inte ha förmycke. Man ska ungeför ha kanske 5 armand, 3 på ena armen och 2 på andra. På ena ska de nog vara ett lite större och ett mindre & på andra ska det vara ett lite större med något hängande på och sn två mindre smycken. Det är snyggt!

*
Disney Channel! Meee love. Nej men allvarligt, när man inte är på så bra hummör är det bara att sätt på Disney Channel för det är alltid något roligt på. Vissa saker är ju töntigt, men det kan ju också vara roligt ibland.

*
Skräck/Criminal serier! Bara jag som tycker att det är bra? Tycker att det är så roligt i dom spännade scenerna, när man typ ska hitta mördaren eller när den gömmer sig och ska precis komma fram och typ döda en person. haha love it! Men gillar inte skräckfilmer, bara seriser är grymt! Film ska man se med några kompisar. :))
Håller ni med mig?


sunshine


Jag, Rosanna, Rebecka, Hanna & Emme gick till smörgåsboden efter skolan och sen till ica. Köte mackor och munkar, eller inte jag ;) Så tjocka som dom är så gjorde dom de. Haha. Nej men vi gick in till pchallen för vi frös så mycket. & där satt Jakob och Hedman .. geeks! Sen vare några som jag inte känner dära. ;) Sen gick vi till Morin's och kollade tv och sen på Paradis. Loveley!


8janurai-skolan

Godmorgon på er alla! haft en bra natt? Det kan jag tala om att jag har inte haft det! Somna vid 11 kanske och sen vakna igen vid 23.38 och somna vid 12 kanske sen vaknade vid 10 i 4 :( är skit trött nu. :( Ska sminka mig nu och göra mig klar och sen får ni se outfiten ;))))


svaaarr

Postat av: amanda
Har du kille melli? :)<3
Svar: Nej tuvärr :(

Postat av: s
jag gillar dej <3
Svar: Så gulligt ;)

Postat av:
Bråkar du och hampus? :)
Svar: Båkar och bråkar .. ja alltså han är en grymt bra & rolig kompis, men vi bråkar somdagt hela tiden! Men blir ofta sams efter nån dag. just nu är han sur på mig

Postat av: Emma
Om du fick välja en kändis du fick vara i en vecka, vem skulle det vara? Svar: jaa du, *mig själv* nej men, någon väldigt rik!
Favorit mat? Svar: kött tror jag
Favorit färg? Svar: Svart, rosa

Postat av: anonym
är du oskuld ?Svar: Yessir!
har du kille ? Svar:Nej tuvärr
varför är du så ävla dryg ? Svar: Persolig är jag inte dryg, om någon är dryg mot mig är jag det tillbaka ;)
favorit pogram ? svar: Vänner, grey's, desperate.
Postat av: Sofie
vem är din bästa kompis? Svar: Har väldigt många ;) Du ilklusive :D
Om du fick välja bara en som du skulle leva med livet ut vem skulle det vara? (mellan familj, vänner och släkt) HAHA! :) Svar:  hahhaahah, jaa du jag skulle inte klara mig utan familj och mina underbara vänner så kan nt välja :P
Postat av: Jessica
hur många killar har du vvarit tsm med?:P<3
Svar: Under 2009 så 6-7 st och sen flera under som andra åren :)
Postat av:
har du en ovänn´?
Svar: Nej inte riktigt, men bråkar med några. Men tar inte emot skit ;))

Postat av:
varför bråkar du och Mirjam så mycket?:O
Svar: Jag tror att jag och mirjam har slutat och bråka.

Postat av:
vrf hatar ALLA dig? HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svar: Som du ser så hatar inte alla mig eftersom jag har måånga vänner, varför slösar du dig tid på att skriva när jag inte ens bryr mig? :))
Postat av: kkasså fuck of alla hatar inte henne? :s bara av att jag skriver den här kommentaren visar det ju sig att minst 1 inte gör det..

Jag undrar också vem din bästis e förutom Felix :D
Och när du kan tänka dig ha sex? ;) <333333333
Svar:1. haha sötnos, du är absolut en av dom! har så måånga!
2. inte innan 14 ;)) om jag inte är super käär.

Postat av:
 bråkar du med hampus och victor ?
Svar: typ ;) haha , men jag bryr mig inte dirket :P

Postat av: Loam-sara
Finns det personer du avgudar? :)
Svar: nej, men det finns saker på personer som jag avgudar, som tex julia olofssons hår ;) Emma nygrens snygga kropp!
Postat av: erika
hur bra känner du jonthe?
Svar: Vem jonthe? känner flera .. ;))) Han i klassen sådär, Maurer känner jag bra. :)

Tack för alla fråger & godnatt!

herewecome

 
nes sröh ssup, atä iv aks un.
böeja läsa från hööööger.

haha ..


rudolfmedrosamulen


snart ska jag träffa en kompis och vid 5 eller något åker vi till stallet. :))  måste göra lite läxa idag också, sen fixa mig och svara på alla frågor! Ska gå och lägga mig senast halv 10!

7januari

Godmorgon! Gud jag har totalt ställt om dynget. Jag ställde klockan på svart över 8 i morse också, men det går inte att gå upp! Jag kommer aldrig komma upp imorgon. help. Iaf idag ska jag.. som dom andra senaste dagarna, inte göra någonting! Gud så tråkigt.. :( Ingen som vill leka med lilla mig? Ska fixa mig nu :))

Buenas noches

Orkar inte blogga mera idag! Glöm inte frågestunden, svarar på allt imorgon! Fråga vad som helst, va inte fega. Va anonym om det är någt ni undrar. Men säger bara JÄVLIGT FEGT ATT VARA ANONYM! Vi hörs imorgon sunshines. Puss

suger

Ta fram din mobil.
Vem ringde du till senast? Sandra
Vem ringde senast dig? Mamma
Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS? Danek :P <3

Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS? Lollo

Vad står det i ditt 6:e mottagna SMS? Hej:) ska du komma till oss idag?
Vad står det i ditt 6:e skickade sms? ja:) kommer till middag:)
Har du några utkast? 6
Vad är ditt rekord i snake? har inte

 

Vem ringde dig näst senast? Matte
Vad står det i dina påminnelser? Mycke


MSN;
Vem är snyggast på din msn som är online? Lätt Kk!
Vem är töntigast på hela din msn? omg, alla!
Vem skrev du senast till? Alex Hedman


MOBIL;
Hur många kontakter har du? orkar inte räkna ;)
Beskriv den sjunde kontakten? Denis, as ball frisyr! *avgudar*
Vad står det på ditt senast sms? Hej vad gör du? <3
Vad är ditt mobil nummer? 0762746***

Vad har du för mobil kort? comviq?
Vilket språk är det på din mobil? Svenska -.-


DIG;
Hur gammal är du? 96a
Lång eller kort? mellan?
Brunett eller blondin? Brunett
Är du singel? mm
Gillar du någon? kanske

 

JA/NEJ;
Kär: nej
hungrig: alltid
snackar på msn: nope
har druckit något på den sista timme: yes
smsat så du har fått ont i tummarna: aa
ringt någon och sagt att du har känslor för han/hon: nej
kan annat språk än svenska: Ja -.-
sagt till någon som du inte känner att han/hon är ful: Ja
Nån på din msn som är as kaxig: aaaaha!!
Kan du hans/hennes namn: haha ja?
älskar du din mamma: Ja

älskar du din pappa? ja

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? på driv, ja. Äkta, nej.
Har du sett din bästa vän gråta? ja
Vilka vitaminer åt du när du va liten? jag vene

Vad åt du senast? kött
Har du fått någon komplimang idag? hela tiden ;))))
Är du polare med grannarna? snätt emot, alltid!
Vilka språk talar din mamma? Svenska?
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? igår
Har du äggat ngn? nej :)
Har du täckt någons hus med toalettpapper:

Suger det här? OM det gör
Har du varit på stranden? många gånger
Minns du din/dina musiklärares namn? öh.. hm .. tror det :O
Hur bra är din syn? bäst
Har du varit på ett party? aa
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? ja verkligen, min högsta dröm .. -.-
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? okej
Har du varit utomlands? -.- jaaaaaaa
Har du sett din bästa vän naken? haha!! Vem av dom? vissa :))
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? som om jag kommer ihåg
Var är dina syskon just nu? sover
Vad var den senaste drömmen du minns?  privat
Vilken tid gick du upp i morse? typ elva 
Vad ska du göra i helgen? ingen aning än
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Äntligen nu blir det snack:)
När va du riktigt sjuk senast? någon månad sen
Vem är den senaste kändisen du tog på? *mig själv*
Vad finns i din bakficka? my assss
Har du färglinser? nope

Vad gjorde du kl 2 inatt? halv sov, film
Vad är det första du gör på morgonen? kollar sms
Vad ska du göra efter det här? förbreda för natten
hade du en bra kväll igår? aa
favorit dryck på morgonen? juice
när brukar du gå och lägga dig? olika
är du blyg? beror på vem man är med och vad man gör
tror du på kärlek vid första ögonkastet? verkligen
har du spytt offentligt? nej
vad skulle du göra om du vore en tjej/kille för en dag? vill inte va kille
är du nöjd med ditt liv? jadå
kategoriserar du dig själv i någon speciell stil? va? ;P

är du bortskämd? enligt min släkt ja, enligt mig, NEJ!
du heter: Melinda
smeknamn: Melli, Mellis, Mellsan, Mell, Mille, Mulinda
låt just nu: no one
vem behöver du mest just nu? bra film
vad tror folk om dig? mycke, tar mig för utseende oh dömmer mi där efter

stämmer det? nej
vad får du oftast komplimanger för? ögon,
vad säger du för att imponera på någon? ;)
hur imponerar man på dig? är sig själv
brukar du skratta för dig själv? hahahhaha oh ja
vad står det i ditt senast inkomna SMS? hej vad gör du?<3
vart bor du? Huddinge
trivs du där? Marbella vore bättre

äger du några converse? gjorde
festar du mycket? nope
sprit, cider, vin eller öl? cider
har du haft sex idag? jo men självklart
nästa mål i ditt liv? massor ,

hur svarar du i telefonen? Hallå
vem ringde du senaste? sandra
antal timmar sömn inatt? räknar inte
sov du ensam? yes
tycker du om din pappa? jarå
brukar du komma i tid? oftast
när blev du fotad senast? today
hur känner du dig idag? osminkad & tråkig
vanligaste färg på dina kläder? svart, grå, vit, brun. Ibland färggladare på sommaren.

är du smart? aaa skit smart
är du aktiv i skolan? försöker
vad saknar du? att ha pojkvän
Är du i ett förhållande? nej
Hur långt var ditt längsta förhållande? inte långt
Vad heter den du är/senast var i ett förhållande med? theo
Hatar du ditt ex? nej, men gillar inte.
Har du velat bli tillsamans med ditt ex igen? mm
Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? yes, skit snyggt halsband! bilder ..
Vad är DU mest för lesbier eller bögar? inget :)
Är du en av dom? Neej hahaha

Har du blivit dumpad? ja
Har du blivit sårad? kan man säga
Har du dumpat någon? yes
Är du en bra partner? Kan jag igentligen inte påstå
Värsta raggningsrepliken någon kört på dig? ;)
Har du någon beundrare? alla
Har du varit kär i flera samtidigt? hehe :$
Har du sårat någon allvarligt? tyvärr
Hur skulle du beskriva dig själv som partner? F I T T I G
När du vill ha någon, vad gör du? kämpar
Bästa raggningsrepliken? brukar inte ragga, alla vill ha mig ;)
Hur skulle den perfekta dejten se ut? har inte tänkt på
Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Mina vänner & familj :)
Är du gift i framtiden? det får jag väl se


smycken

När vi var hos farmor och farfar så fick jag och sandra "lillajulfton". Ungarna lekte med smycken och sådant och sen fick jag och sandra ta vad vi ville ha & det var otroligt söta saker dära. Man ser inte så mycke på bilden nedan men jaa, det va mycke & snyggt!


lycklig

åh så skönt, har precis tagit ett bad. Har ju inte badat i vårat nya badkar eftersom hela badrummet är nytt. Nu sitter jag och kollar på Sandra när hon fixar sina naglar. Haha. Det är bara vi och Stella hemma.  pappa kommer hem vid 2 eller 3 inatt, och någon av hans kompisar ska sova hos oss också. 

heysexy

Juste, jag ska ha med mig 2 jacker också till pappa, good luck! ;) Nu ska jag upp och måste ta lite flingor annars döör jag. Ska till farmor och farfar sen och äter middag. Bloggar säkert senare. :)))

F U C K O F

Fyfan vad det ser ut på mitt rum, mamma har rensat 3 låder och det är saker överallt. Sen har Molly öppnat alla spel och skit. jag tänker iaf inte städa. Jag är skit sur, ingenanledning. Har läxor tills fredag, fattar nada. Måste ha med mig 100 saker till pappa. Åh jag orkar inte. DEt hära ska jag ha med.
Kamer+sladd, mobil usb, 4armband, 2 halsband, 2p örhängen, data+ sladdar, sminket, ridbyxer, ridskor, ridvantar, 3 ridtröjor, shortshapps, ridhjälm, fotbollsväska+ saker, headset, nagelolja, 4böcker, väska, parym, någon blå sak.
FATTAR NI!??! det är säkert mycke mer & jag måste ha en väska så jag får plats med allt. Sen ska jag till farmor och farfar och äta och då måste jag ta med allt!

Nyårslöften


6januari

Ojsan, glömde skriva när jag vaknade. Jag ställde min klocka på kvart öve 8 och sen kvart i 9, men jag tror att jag gick upp typ halv 11 eller halv 10. Kommer inte ihåg haha. :))) Jag vet inte vad som händer idag.. städa, fixa och massor. Sen vid 4 fotboll, någon som vill vara med mig? :D Snääääälla.

sweet


Gaaash vad tråkigt man kan ha, drottningen ska nog ta ocen, kolla klart på filmen, läsa bok hänga upp en, ta bort sminket, byta om och lite såna saker :D jippi .. hörs imorgon

5/1-7/1 FRÅGA PÅ NU!


hello ego

Ååååh jag tror jag kommer spy! Fan, jag åt för mycke. Jag blir spy färdig så fort jag tänker på mat nu, euw. Ska kolla klart på o.c. boxen idag! Lär bli uppe ganska sent då. Just! OSCIIIIIS LEVER! Vi saknar dig plutt. ♥
Ja har inte träffat den gullungen på en månad, minst!
Jag har allvarligt trott att han är död. Ha har inte svarat på sms, msn ochhans brorsa sa att han va död eller hade lunginflamation. -.-

från idag

willepillesnopp

WIIIIIIILLIIAM SUUUUUUUUUUUGEER!!! Dom spelade lika mot sorunda! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Enskede suger, eller ja, william iaf! Nej men han är typ bäst i laget. Ska äääätuuuu noow. Tacosallööd. :D
CYU BITCHUS!


cutie

Nu håller jag på att sminka mig, gissa vad jag ska göra idag? Jo som dom andra senaste dagarna, kolla på fotboll. Men nu är det min kusin som ska spela såå .. :))))  
 
Tights från ?
Vitt linne från gina
Svart tunika från veromoda
Kofta från H&M
Smycken!


5januari

Godmorgon bloggish! jag är fäääätt med trött & jag har gjort om det hära inlägger gånger nu för det har raderats. Jag ska snart upp och äta och sen städa på mitt rum. Iaf.. jag har ett svullet öga & det gör skit oont! Det sviidet som fan. Skit jobbigt, jag kommer inte kunna ha smink på några dagar :'(Det är typ 3 dagar tills vi börjar skolan! Jag har redan slarvat bort det nya schema å allt. SKIIIIIIIT


hihi


ska nog gå och lägga mig snart, ska ta bort sminket och fixa lite. :))
Vi hörs imorgon! Puss på er.


haha ...


En sak som ni kanske inte visste om mig .. Att jag är modell. :$ Jag har fotats för H&M, Kapphal, Lindex och massa sånt, har varit med på hemsidor på internet och suiiti uppe i butiker. Dom flesta i huddinge fick hem en katalog med kapphal kläder som jag var med i.  & ni visste kanske inte att jag har fotats tillsammans med Victor Hammar. För ca 2-3 år sen så fotades vi tillsammans för H&M. När jag träffade han första gången 2009 så visste jag inte att det va han, jag bara kännde igen han. SEn så träffade vi hans pappa i farstaoch då började dom snacka och blabla, sen fick jag typ spel och hoppade runt och då sa jag till minakompisar att det va den tönten som jag hade fotats med förut. Ballt va?
jag tyckte de tva skit kul. (i början) ;)

visste ni? :D

Visste ni att jag kan bli otroligt konstig på kvällar. Jag kan typ göra vad som helst. Okej, inte exakt vad som helst men ni fattar? Alltså, jag kan skratta om någon säger.. aa asså vad som helst. Om någon säger något as tråkigt kan jag bara börja as garva. När jag var hos Felix en gång så fick jag typ värsta anfallet och började as garva åt inget liksom. & sen började felix hänga med mig och vi låg och as garva, jag vet inte hur länge. Hampus oach sofie var där och dom tyckte säkert att vi va dummaihuvet. ;) Men sen är jag mycke modigare på kvällar, ska inte ta upp exempel ;)))) Nu håller Annika på att göra en header åt mig (A)


tyresö

Nu är jag hemma från tyresö. Kollade ju på fotboll, gud vad mycke fotboll det har blivit dom senaste veckorna. Faktist väldgt roligt. ;)) Förvånat? Nu kollar jag iaf på o.c. Ska snart äta tror jag, blev inte så mycke där borta.


svar :)

Anonym om .:
har du skaffat hårförläggning ?:O det var skit snyggt iaf ;D <3333333 pussen

Jag har haft hårförlägning jätte länge, fick det innan sommarlovet ;) Puss

tuffing

Om 20 min ungefär så går vi till samglas och så hämtar frida oss dära. & sen åker vi till tysesö. :))

4januari


tuuuuuuffingar :D nu sitter vi och äter pommes frittes. Ska snart fixa oss och sen ska vi kanske till tyresö. ;))
sofie hittade ur man tar kort med min webb! hahaha .. :)) Ska fixa oss nu, hinner kanske blogga sen. kommer hem vid runt 22 senast. Pusss

.


varse annika

fotboll all day

Heej! Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen! Jag fick spela match med med 94-93orna också. Med 96orna gick det jätte bra i början. Vi böjade att möta Enskede & vi vann med 1-0. I andra matchen fick vi möta stuvsta. Vi hade 2 lag med, i mitt lag va det Emma L, Jossan J, Inez, Rosanna, Moa, Linn. I det andra stuvsta laget var det Sofie J, Rebecka, Emma N, Sofie D, Frida, Elin, Emelie, Hanna, Johanna L. Vi vann över dom med 1-0, Emma jorde ett skit snyggt mål! Tycker synd om Emme som hade mig på kanten och hon typ bröt armen, sorry emme. Men i 3dje matchen mötte vi sörskogen och vann med 21. Då var vi alltså 1a i gruppen. Sen mötte vi pershagen och vann med 1-0 och i semin mötte vi dom också och förlorade på straffar.

Men 94-93orna så mötte vi förta södertälje och spelade lika 1-1 och andra matchen var mot rågsved och då blv det 1-0 till oss och rosanna gjorde det ända målet och jag o sofie hade målchans! Sen mötte vi aspudden och vi förlorade med 3-0 tror jag. Jag fick en boll i ansiktet på någon meters anstånd och hela min käke flyttades så jag kan inte stänga den helt. Men jag fick bollen på höger sida och har skit ont på vänster så något är fel och har flyttats. :P sen mötte vi enskede och förlora, vet inte med hur mycke. Sen mötte vi rågsved igen och förlorade med 1-0. Det var min dag idag! och snart kommer Eifo
s. :D

..

ska sova nu, ska upp halv 8. -.- Vi hörs runt 3 imorgon!

pusspåer

woho .. min statistik går bara uppåt och uppåt. ^ Grymt! När 2010 är slut så ska jag ha haft över 100 besökare har jag bestämmt! Nu ska jag käka lunch och sen tror jag att vi åker.. :))) Vi höööörrs seen . :D

2 januari

Godmorgon! Har precis ätit frukost. =) Ska snart duscha och börja fixa mig. Jag ska kolla på hockey match senare och sen på fotbollstunering. :)) Så kommer inte blogga så mycke idag! & nu har jenni åkt till spanien och hon ska soola åt mig! :D Puss.

natti

Nu ska jag ta bort mitt smink och sen fixa mig för natten, ska upp typ 9 eller 10 imorgon för ska kolla på hockey och sen fotboll :))) Roligt. Bloggar imorgon. Puss på er! ♥

:O

hallå! Ser man inte mina bilder? Ser man några med nästan alla ser man inte? ser man alla utom någon? några säger att man inte ser dom .. :O jag ser alla på min data. :OO Svara!

tips

                                  
Extra volume collagen mascara. Den har en stor borste, klumpar sig inte (om man inte vill) tar man mycke så gör den ju det. Man får långa och fylliga ögonfransar. Den torkar inte! Den är jätte bra & den är från L'oréal. Jag vet inte riktigt hur mycket den kostar med kanske mellan 150 - 200 kr.

Ivanhoe

Fy fan vad kallt det är ute alltså! Mina tår är som isbitar. Buurrr! Kom nyss hem från farstanäset, eller något sånt hette det. ;))) Va där och myste lite, killarna åkte i backen. Lukas flög över vägen och rak ner i diket för att att han hade så mycke fart. hahaha, ni hade skrattat as mycke om ni såg! & juste .. igår sprängde Matte våran brevlåda, roligt va? Han la raketer där i och aa, hahaha jag har aldrig sett hasn skrtatta så mycke. =) Men det skulle han nog inte göra helt nyckter. :)) ska kolla på Ivanhoe nu. Kram.


1 januari!!

godmorgon! hemma nu. Slaggade hos felle, nice. Ska vidare nu, vi hörs sen!


2010

tjohoo alla sötnosar. Nu sitter jag i sängen och kollar på tv med Felix och Lukas, Denise åkte nyss hem. Vi har haft skit roligt! Smällt massa och allt. ;)))) Bilder kommer imorgon eller senare ikväll. Haha och kanske lite filmer. Nu ska år 2010 äääga, alla som jag har bråkat med och allt, hey I love you. Nytt år och jag älskar alla!

RSS 2.0